Servicedesk

De servicedesk helpt jou bij specifieke vragen over het gebruik van de KiK-tool. Je kunt jouw vraag stellen via servicedesk@kik-tool.nl of bellen naar 085-782 29 68 van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 – 17:00 uur.

Menu
12-09-2019

Bent u opdrachtgever in bouw/infra, voorschrijver, bouwer, aanstaande kwaliteitsborger of werkzaam bij een afdeling Bouw- en Woningtoezicht? Bereid u dan optimaal voor op de Wkb met de KiK-training.

KiK: instrument voor de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen

U kunt nu inschrijven! Doe het meteen, dan bent u zeker op tijd.

KiK is er voor alle partijen in de bouwkolom

Onder de Wkb moet worden gewerkt met een onafhankelijke kwaliteitsborger. Deze is verplicht gebruik te maken van een toegelaten ‘instrument’ (systeem). KiK is hét generieke Wkb-instrument. Daarmee kunnen alle partijen in de bouwkolom perfect samenwerken. En dus voldoen aan de nieuwe regelgeving.

KiK wordt ontwikkeld door meer dan 30 branche-organisaties!

Voordelen KiK

  • Met KiK toont u aan dat u voldoet aan alle wet- en regelgeving in bouw en infra en aan private kwaliteitseisen.
  • Bouwers beschikken over de onmisbare bewijslast i.v.m. aansprakelijkheid.
  • Het instrument KiK is geschikt voor alle typen bouwwerken en gevolgklassen.
  • KiK helpt beter te bouwen, faalkosten te verminderen, verbetert de samenwerking in de bouw/infra en ondersteunt innovatieve concepten.

KiK-training –  2 dagdelen

De training bestaat uit een dagdeel theorie en een dagdeel praktijk verdeeld over twee dagen.

Dag 1
Theorie: Impact Wkb, KiK en uitleg van de KiK-tool.

Wij zorgen ervoor dat u de presentatie ontvangt en documentatie over KiK en de KiKCampus. Na afloopt krijgt u een praktijkopdracht (digitaal) van een voorbeeldproject mee om thuis voor te bereiden met daarbij de handleiding van de KiK-tool.

Dag 2
Praktijk: Werken met de KiK-tool (zelf laptop of iPad meenemen).

Evaluatie van het voorbeeldproject en discussie in relatie tot de resultaten van de opdracht. Daarna wordt een toets afgenomen. Deze toets is verplicht voor kwaliteitsborgers. Voor andere deelnemers is deze toets niet verplicht. Bij een positieve uitslag van de toets ontvangen deelnemers een getuigschrift van deelname aan de KiK-training.

Trainingsdata

29 oktober + 4 november a.s.

Theorie: 29 oktober 09.30 uur – 13.00 uur (na afloop lunch)
Praktijk: 4 november 09.30 uur – 13.00 uur

13 november + 26 november

Theorie: 13 november 09.30 uur – 13.00 uur (na afloop lunch)
Praktijk: 26 november 09.30 uur – 13.00 uur

Locatie KiK-training

De training vindt plaats bij KOMO in Gouda, bij SKG-IKOB in Geldermalsen of bij Kiwa in Nieuwegein. We laten dit afhangen van waar de meeste cursisten vandaan komen. De kosten voor deelname aan de training bedragen 795 euro (excl. BTW) per persoon, inclusief 1 x lunch.

Meer trainingsdata volgen.

 

Schrijf u in voor de training.

 

Meer informatie

De KiK-training kunnen wij ook bij u op locatie geven. Neemt u daarvoor contact op met Jack van Everdink (06-81 33 09 70 of jve@kikcampus.nl) of Jaap Kolk (06-22 90 73 79 of jk@kikcampus.nl). Uiteraard kunt u hen ook bellen met overige vragen.


Servicedesk

De servicedesk helpt jou bij specifieke vragen over het gebruik van de KiK-tool. Je kunt jouw vraag stellen via servicedesk@kik-tool.nl of bellen naar 085-782 29 68 van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 – 17:00 uur.