KiK. Verbindende factor in bouwkwaliteit.
Sluit menu
KiK. Verbindende factor in bouwkwaliteit.

Nu inschrijven = straks snel werken met KiK

Instrumenten in het kader van de Wkb moeten officieel worden toegelaten (= goedgekeurd) door de Toelatingsorganisatie Kwaliteitsborging Bouw (TO), een door de overheid in het leven te roepen instantie (ZBO). Op dit moment is de TO er nog niet, wel een soort voorloper. Maar u kunt wel al werken met KiK: pilots doen en de systematiek ontdekken. Dan bent u per 1 januari 2018 helemaal klaar voor de nieuwe realiteit in de bouw.

Ontwikkelaar, voorschrijver, bouwer of borger? Selecteer uw KiK-versie en profiteer zo snel mogelijk van alle voordelen van KiK: nu al faalkosten beslissend verminderen en het bouwproces stroomlijnen. En straks: optimaal kunnen voldoen aan publieke en private kwaliteitseisen, verzekerbaarheid en bewijsvoering. En omdat alle ketenpartners met KiK kunnen werken, spreekt iedereen in 2018 dezelfde taal. Wel zo makkelijk!

 • KiK voor ontwikkelaars en voorschrijvers

  € 35,- per maand ex. btw

  Aanmelden

  KiK voor ontwikkelaars en voorschrijvers stelt u in staat om direct tot een optimalisatie van het ontwerp te komen in relatie tot de borgingsinspanning en -kosten. Als ontwikkelaar (projectontwikkelaar, woningcorporatie) of voorschrijver (architect, bouwkundig tekenaar, bestekschrijver, bouwkundig adviseur) maakt u immers in de ontwikkelfase van een project meteen al belangrijke…

 • KiK voor bouwers

  €35,- per maand ex. btw

  Aanmelden

  Risico’s aantoonbaar beheersen? Bouwers zijn onder de Wkb verant­woordelijk en aansprakelijk voor de prestaties van het gerealiseerde bouwwerk. Op u als bouwer rust ook de bewijslast. KiK voor bouwers ondersteunt, onder andere door een risicoanalyse, uw kwaliteitsstrategie en biedt u een handige rapportagemodule om deze te verantwoorden. Met KiK stroomlijnt…

 • KiK voor kwaliteitsborgers

  Prijs bekend vanaf medio 2017

  Aanmelden

  In het kader van de Wkb geeft u als borger, met inzet van een toegelaten instrument, een verklaring af waarin u aangeeft dat een gerechtvaardigd vertrouwen aanwezig is dat het gereed gemelde bouwwerk aan alle publieke eisen voldoet. KIK voor kwaliteitsborgers stelt u hiertoe in staat. KiK faciliteert u als…

Training en persoonskwalificatie - €350,- p.p. ex btw

Om te kunnen werken met KiK volgt u altijd eerst een speciale training. Die kost 350,- ex. btw inclusief lunch per persoon en dient ertoe om KiK op de juiste wijze te kunnen toepassen. De training vindt plaats in Gouda.

Hoe eerder u KiK beheerst, des te beter bent u voorbereid op de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen en de samenhangende veranderingen ten opzichte van het huidige stelsel. Als u daarom nu intekent voor KiK voor ontwikkelaars en voorschrijversKiK voor bouwers of KiK voor borgers, kunt u kiezen uit de volgende trainingsdata (tenzij inmiddels al volgeboekt, uiteraard). Geef a.u.b. de trainingsdatum van uw voorkeur op wanneer u intekent voor KiK.

De training, waarvoor wij u van harte uitnodigen, wordt gegeven in Gouda. De aanvangstijd is op iedere trainingsdatum 10.00 uur tot circa 16.00 uur).

Actuele trainingsdata kunt u opvragen via telefoon 085-4862429.

N.B. Het volgen van de training is een verplicht element voor iedere KiK-gebruiker.

Op verzoek zijn in house trainingen ook mogelijk. Neem contact op voor detailinformatie over in house KiK trainingen.

Training afgerond? Dan krijgt u het persoonsgebonden certificaat en vermelding op deze site. Voor borgers gelden aanvullende voorwaarden. Vervolgens wordt u KiK-licentienemer.